Clubavond 2016

Krachten gebundeld in Nijmegen

Clubavond 2016

Maandag 10 oktober was onze jaarlijkse clubavond. Rode draad was het verhaal van Susan Krumins (Kuijken) over haar lange weg die uiteindelijk leidde tot de deelname aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

Voorzitter Henk Albers introduceerde “vrienden van Team Zevenheuvelen” en daagde alle atleten uit om op zoek te gaan naar mensen die het team willen steunen.

Namens de beide organisaties die Team Zevenheuvelen mogelijk maken, spraken Sheila Evers (voorzitter Seven Hills Runners Club) en Ronald Veerbeek (directeur Zevenheuvelenloop). Komende jaren zullen zij hun steun continueren, waarmee de band tussen Team Zevenheuvelen en deze organisaties nog eens versterkt is.

Johan Kuijpers vertelde over de nieuwe koers die Nijmegen Global Athletics in slaat. Ook in 2017 staat deze baanwedstrijd op het programma als een thuiswedstrijd voor de atleten van Team Zevenheuvelen.

Ook werden er prijzen uitgereikt. In de jeugdselectie werd Benjamin Schurink in de bloemetjes gezet, vanwege zijn uitstekende prestaties, sterke ontwikkeling en prettige atleet binnen de groep. Mike Foppen werd als Nederlands kampioen gehuldigd als “Atleet van het jaar”.

Jorrit Cleij deed een oproep naar de atleten om zich te melden voor de clinics die hij gaat organiseren op de basisscholen in Nijmegen.

Els van den Eede heeft het team bijgepraat over ontwikkelingen in de medische begeleiding.

Tot slot was er een indrukwekkende presentatie van Hans van Dijk, die kort vertelde over zijn ervaringen met de STRYD, een revolutionair instrument voor de loopsport.