Joshua Mols

Krachten gebundeld in Nijmegen

Joshua Mols
Selectietrainer

Samen het onmogelijke mogelijk maken

“Ik vind dat je onbegrensd mag denken om je dromen waar te maken. Door dit samen te doen kun je jouw dromen op een realistische manier gaan invullen en van elkaars kwaliteiten profiteren. Samen je eigen gestelde doelen nastreven. In deze visie past de samenvoeging tussen Joshua Track Team en het Seven Hills Runningteam in 2012 tot Team Zevenheuvelen.”

“Ik vind het erg belangrijk dat het programma op de atleet is afgestemd, zodat deze het maximale uit zichzelf kan halen. Daaruit volgt dat iedere atleet met de juiste kwaliteiten en ambities zijn eigen plek en ruimte binnen het team mag innemen, om van die positie zijn of haar bijdrage aan het team te leveren. Door in je kracht gezet te worden, kun je vanuit je eigen kracht doelen gaan realiseren. Van daaruit ontstaat steun van de omgeving binnen het team en vise versa.”

“Mijn bijdrage als selectietrainer aan Team Zevenheuvelen is om het individu te steunen op alle fronten, om het maximale te kunnen presteren en dit te doen in een inspirerende omgeving. Er zal een mooie weg ontstaan met ongetwijfeld de nodige hobbels en valkuilen, maar door deze juist te omarmen kun je jezelf verder ontwikkelen!”