Marijke de Visser

Krachten gebundeld in Nijmegen

Marijke de Visser

Geboortedatum: 15 januari 1993

Binnen het team heb ik een groep gevonden waar ambitie, gedrevenheid en gezellligheid alledrie net zo belangrijk zijn.

Pas op 17-jarige leeftijd ben ik begonnen met hardlopen. Ik hobbelde af en toe wel eens een rondje achter mijn broer aan op zaterdagmiddag en dat beviel, dus al snel ging ik een keer kijken bij de atletiekvereniging en na een training was ik verkocht.

Ik ontwikkelde me razendsnel. Na een paar jaar liep ik al behoorlijke tijden en was het hardlopen mijn uit de hand gelopen hobby geworden, met de 1500 meter als favoriete afstand. Helaas raakte ik aan het einde van mijn beste seizoen geblesseerd, en heeft het jaren geduurd voordat ik uit deze cirkel van blessures en kwaaltjes raakte. Vanuit deze jaren heb ik vooral geleerd hoe het niet moet en dat het totaalplaatje moet kloppen om hard te kunnen lopen.

Gelukkig kan ik deze lessen nu meenemen in deel twee van mijn loopcarrière bij Team Zevenheuvelen. Binnen het team heb ik een groep gevonden waar ambitie, gedrevenheid en gezelligheid alledrie net zo belangrijk zijn en het is ontzettend fijn om in zo een omgeving te mogen trainen en weer doelen te gaan stellen.

Geen-foto-beschikbaar

PROGRESSIE

Hieronder is de progressie van Marijke de Visser te bekijken. 
De tijd in het rood geeft haar huidige PR aan met het jaartal. 

2:12’75”
(2014)

4:15’55”
(2014)

9:18’24”
(2014)

16:11
(2019)

35:01 
(2019)