Social

Krachten gebundeld in Nijmegen

Team Zevenheuvelen
Team Zevenheuvelen1 dag geleden
Nagenieten van een fantastische dag bij het SPAR EK Cross Tilburg 2018! Wat een prestaties van Team NL! Maar wij zijn natuurlijk extra trots op onze eigen atleten!! Mike Foppen, Julia van Velthoven, Luuk Maas en Illian Martens. 🎥Tobias Van Helden
Team Zevenheuvelen
Team Zevenheuvelen
Team Zevenheuvelen2 dagen geleden
Allemaal kijken! Om 11:05 naar Luuk Maas en Illian Martens. Dan om 12:05 naar Mike Foppen en om 13.35 naar Julia van Velthoven en Susan Krumins.
Team Zevenheuvelen
Team Zevenheuvelen1 week geleden
Henk-Jan Koershuis eigenaar van onze trouwe partner SportvoedingWebshop.com komt helemaal uit Twente naar Arnhem gereist om zijn verhaal te vertellen!

Een spreker die barst van de energie, op het punt staat zijn eerste boek ‘De Beste Verliezer’ ™ uit te brengen en dus genoeg te vertellen heeft.

Op zijn voorgaande Masterclasses 'De Beste Verliezer' kwamen ruim 900 mensen op af, momenteel is er een nieuwe masterclass in de maak waar hij met veel energie naartoe leeft. Met deze zelfde positieve energie gaat hij ons een uur lang meenemen in zijn verhaal. Waarin hij ons niet alleen gaat vertellen over zichzelf (als ondernemer) en wat zijn drijfveren zijn, maar ons ook meeneemt in zijn proces van zijn eerste boek dat eind januari uit zal komen. Een primeur dus die je niet mag missen!

Wat leer je?
• Een kijk achter de schermen van deze succesvolle onderneming
• Hoe groeiden zij uit van zolderkamer tot marktleider
• Ondernemen is niet moeilijk: doe wat de sporter wil
• Er bestaan geen klanten: alleen sporters
• Hoe David Goliath kan verslaan in het bedrijfsleven
• De energieke drive van een nuchtere ondernemer, strateeg en sportman

Bij interesse graag aanmelden op:
https://www.facebook.com/events/783121478693560/

Want vol=vol!

*PS deze inspiratiesessie maakt onderdeel uit van het evenement 'De Eindbazen Sessie', deze start om 12:00 met Michel Vos en de 'Twelve Waves Mastermind' workshop.
Team Zevenheuvelen
Team Zevenheuvelen1 week geleden
Vandaag namen we met een indrukwekkende dienst afscheid van Ruud Vermeulen. Een sportman in hart en nieren en als vader van Joep erg betrokken bij Team Zevenheuvelen.

We zullen Ruud erg missen en wensen Karin, Eva en Joep heel erg veel sterkte de komende tijd.
Team Zevenheuvelen
Team Zevenheuvelen2 weken geleden
Afgelopen weekend deden maar liefst 18 atleten van Team Zevenheuvelen mee aan de Warandeloop Tilburg, waarvan 4 atleten (Mike Foppen, Julia van Velthoven, Luuk Maas en Ilian Martens) zich wisten te kwalificeren voor het SPAR EK Cross Tilburg 2018 dat op 9 december plaats zal vinden op hetzelfde parcours als afgelopen zondag!

Was je er niet bij? Zonde... Gelukkig hebben we de beelden nog!
Team Zevenheuvelen
Team Zevenheuvelen
Team Zevenheuvelen2 weken geleden
Vier mogelijke kwalificaties voor het EK-cross

Het was weer zover, sommige zeggen dé cross van het jaar, de Warandeloop. Dit jaar extra speciaal want over 2 weken zal op exact hetzelfde parcours het EK-cross plaats vinden. Vandaag was dan ook het kwalificatie moment voor dit prachtige evenement. Team Zevenheuvelen stond weer sterk vertegenwoordigd aan de start op de verschillende onderdelen. Er deden dit jaar maar liefst 18 atleten mee.

Zaterdag stond de eerste atlete aan de start bij de meisjes A, 2e jaars, Anniek Vissers. Anniek had een moeilijke start maar wist veel mensen in te halen en eindigde op een mooie 4e plek.

Op zondag ging de rest van de Nijmeegse delegatie richting het Brabantse land. De jongens B waren als eerste aan de beurt. Teun ter Haar wist wat hem te doen stond. Vorig jaar liet hij zien een sterke crosser te zijn en wist er altijd een mooie strijd van te maken aan de kop van de wedstrijd. Ook vandaag was Teun weer voorin te vinden. Door een goede start zat hij gelijk goed gepositioneerd. Hij wist een klein gaatje naar de kopgroep dicht te lopen en kwam zo met drie andere jongens los te lopen van de rest. Met een goed eindschot wist Teun een plekje te bemachtigen op het podium, een prachtige 2e plaats!

We maken even een kort uitstapje naar Bemmel. Hier vondt de 35ste Pietenloop plaatst. Hier liep Britte Wulterkens mee met de kidsrun (t/m 15 jaar). Ze liep tijdens haar eerste 1500 meter naar een tijd van 5:21. Hiermee kwam ze op de hoogste treden van het podium te staan!

Ondertussen was het in Tilburg de beurt aan de meisjes A. Hier stond Julia Samuelsson aan de start. Julia had een voorzichtige start, in een sterk bezet veld. Ze wist gedurende de hele wedstrijd het tempo op te voeren en dit resulteerde in 13e plek en liep maar liefst 1 minuut 15 harder dan vorige jaar.

Vervolgens was het tijd voor een spektakel stuk, de jongens A. Voor de EK-cross ambassadeur Luuk Maas het moment om te laten zien dat hij over 2 weken thuishoort tussen de beste Europeanen in zijn leeftijdscategorie. Luuk liep een erg sterke wedstrijd. Hij had zich van tevoren voorgenomen een degelijke wedstrijd neer te zetten, kwalificatie voor het EK was het belangrijkste. Tijdens de wedstrijd voelde Luuk dat er meer in zat en creëerde in de laatste ronde een klein gaatje. Vervolgens versnelde hij, moest erg diep gaan maar wist als eerste over de streep te komen en wist zich daarmee direct te kwalificeren voor het EK-cross!!

Kort achter Luuk wist Ilian Martens naar een knappe 5e plek te lopen. Echter was Ilian zelf niet zo tevreden over het resultaat van zijn eerste cross van het seizoen. Hij kon moeilijk zijn ritme vinden waardoor hij het gat naar de jongens voor hem niet dicht kon lopen lopen.

Kort daarachter kwam Wybe Sesink binnen. Wybe zit in een goede flow en loopt wedstrijd op wedstrijd erg sterk. Vandaag was dan ook niet anders. Hij had een wat langzame start maar heeft veel plekjes weten op te schuiven en finishte uiteindelijk 8e overall.

De 14e plek was voor Abdirahman Mohamed. Abdirahman liep naar eigen zeggen een cross als nooit tevoren. Hij heeft altijd moeite gehad met crossen maar daar lijkt nu verandering in te komen. Hij hoopt dan ook de komende crossen nog meer progressie te boeken en een echte crosser te worden.

Even later kwamen de drie jongens van de jeugdselectie over de streep. Joep Vermeulen (54e) liep in een ijzersterk veld erg goed. Hij had het zwaar maar kon het tempo constant houden en wist de andere twee jongens van de jeugd achter zicht te laten. Pepijn Bartels zat kort achter Joep en liep naar een 56e plek. Pepijn had een goede start en slotfase maar had het zwaar in het middenstuk. Cas van Kaauwen miste net de aansluiting met de groep voor hem en kwam daardoor alleen te lopen. Ondanks dat wist hij het hoge tempo vol te houden en hield de jongens in het zicht. Uiteindelijk kwam Cas uit op een 60e plek.

Toen was het tijd voor wat fysiek geweld tijdens de altijd spectaculaire korte cross bij de mannen. Het favoriete onderdeel van onze “koning zandloper” Wouter Dilling. Met de Zevenheuvelenloop nog in de benen was het een totaal andere afstand. Een lange sprint van 2300m. Bij de start verloor hij de nodige posities en begon vanaf 250m aan een heerlijke inhaalrace. Van positie 30-35 naar de top 10, hij bleef maar mensen inhalen! Helaas in de laatste 150m nog 2 posities verloren en toch nog op een mooie 11e plaats gefinisht in een sterk veld. In het compacte veld kwam Youri Pessy niet veel later over de finishlijn. Van tevoren dacht Youri dat hij zijn oude niveau zou kunnen evenaren en startte dus met de top tien mee. Maar merkte al snel dat het vandaag een kwestie was van de schade beperkt houden. Hier slaagde hij in door tot de finish te blijven strijden en liep zodoende naar een knappe 22e plek overall. Ten slotte kwam Tobias van Helden over de streep. Na een lange afwezigheid op de cross wist Tobias niet wat hij van vandaag kon verwachten. Na een behouden start achter in het veld wist hij langzaam wat plekken te pakken. Echter was het niet helemaal zijn dag en kreeg het erg zwaar in de laatste ronde. Dit resulteerde uiteindelijk in een 50e plek.

Als een na laatste was het de beurt aan de grote mannen op de lange cross. In een ontzettend sterk internationaal veld moesten de mannen gaan laten zien hoe het gesteld is met de vorm. Tevens was het voor Mike Foppen het moment zich in de schijnwerpers te lopen voor het EK-cross. Mike was pas 2 dagen terug van Zuid Afrika dus het was even afwachten hoe het gesteld was met de benen. Daarom begon hij de eerste 2 rondes behouden en wist daarna het gat richting de kop beetje bij beetje dicht te lopen. Na een goed middenstuk en een aardig eindschot kwam Mike als 10e over de streep en 2e Nederlander < 23. Hopelijk genoeg voor het EK over 2 weken. Vervolgens kwam Wesley Mols over de streep. Wesley liep vorige week een ontzettend sterke Zevenheuvelenloop. Hij wist dat hij een uitzonderlijk goede race moest lopen om zich te kwalificeren voor het EK. Echter kwam hij de power tekort om halverwegen te versnellen, terwijl dat vorige week wel lukte. Hij moest uiteindelijke genoegen nemen met een 47e plek. Kalid Amin heeft de wedstrijd helaas als gevolg van wat pijntjes aan de rug en kuiten vroegtijdig moeten staken.

Last but not least was het de beurt aan Julia van Velthoven. Julia was net als Mike pas 2 dagen terug vanuit Zuid-Afrika. Ze moest erg wennen aan de kou. Maar het enthousiaste publiek en de puppyflow (Julia heeft een puppy gekregen) waarin Julia zit zorgde ervoor dat ze een fantastische race liep. Julia liep na de start op een 17e plek en wist iedereen 1 voor 1 op te rapen en liep naar een geweldige 5e plek. Daar was Julia terecht erg tevreden mee. Hopelijk betekend deze prestatie een EK-ticket.

Morgen gaan we met zijn alle duimen voor Mike, Julia en Illian. Hoe gaaf zou het zijn als we maar liefst 4 atleten naar het EK-cross kunnen sturen in ons eigen land!! En is iedereen natuurlijk van harte welkom om onze toppers aan te moedigen in Tilburg!
10 uren geleden
 • 36
 • 1
1 dag geleden
 • 79
 • 3
6 dagen geleden
 • 75
 • 0
1 week geleden
 • 25
 • 1
1 week geleden
 • 59
 • 2
2 weken geleden
 • 82
 • 1