Aanmelden proeftraining

Afgelopen weekend hebben onze Team Zevenheuvelen atleten, Martijn Wijnhoven, Abdirahman Mohamed, Levi Janssen, Ilja Toonen, Marco Otten, en Stefan Nillessen, mooie prestaties geleverd tijdens het NK Indoor in Omnisport Apeldoorn.

De actie begon op zaterdag met de kwalificaties voor de 1500 meter, waarbij Levi en Marco zich van hun beste kant lieten zien. Levi wist zich knap bij de eerste drie van zijn serie te voegen, waarmee hij een plek in de zondag-finale veiligstelde. Jeugdloper Ilja, die een week eerder nog een bronzen medaille behaalde op het NK junioren, toonde zijn potentieel door ondanks de sterke concurrentie bij de senioren een nieuw persoonlijk record van 3:54,17 neer te zetten. Stefan was oppermachtig in zijn serie en verzekerde zich, net als Levi, ook van een plaats in de finale.

Bij de 3000 meter zagen we Abdi en Martijn in actie, waarbij Abdi een nieuw persoonlijk indoor record van 8:16,72 neerzette en net naast het podium greep. Martijn, die terugkeerde na een blessure, liep een seizoens-beste van 8:31,81 en eindigde op een eervolle zesde plaats.

Tijdens de finale van de 1500 meter op zondag bleek de concurrentie net te sterk. Ondanks dat Stefan meteen aan kop ging en dit verschillende rondes volhield, konden Stefan en Levi helaas geen podiumplek claimen.

Toch zijn we trots op de inzet en veerkracht van al onze atleten en kijken weer reikhalzend uit naar hun toekomstige vorderingen.