Aanmelden proeftraining

Sponsoren

Partners

STICHTING ZEVENHEUVELENLOOP: VOOR LOPERS, DOOR LOPERS

De Stichting Zevenheuvelenloop organiseert jaarlijk drie evenementen: de NN Zevenheuvelenloop, de Alfa Laval Stevensloop en de Marikenloop. Dit doen we met een enthousiast team waarvan zeven medewerkers op kantoor aanwezig zijn. Daarnaast is er een vierkoppig bestuur en natuurlijk heel veel vrijwilligers.

Het doel van de stichting is om de loopsport en gezond leven te promoten. Het ondersteunen van Team Zevenheuvelen past hier natuurlijk uitstekend bij. De stichting investeert graag in hardlooptalent, zodat zij op de juiste manier alles uit hun hardloopcarrière kunnen halen. In 2016 hadden we met Susan Krumins de gedroomde winnares van de NN Zevenheuvelenloop. De ambassadeurs van Stichting Zevenheuvelenloop, Susan en Mike Foppen, laten zien welke mooie doelen een loper die begint bij Team Zevenheuvelen kan bereiken.

 

Seven Hills Runnersclub: 't buitenbeentje onder de businessclubs

Met elkaar al hardlopend ontspannen, zo is de Seven Hills Runners club te typeren. Ofwel een businessclub die behoort tot de slankste van West Europa. Onze leden vertegenwoordigen bedrijven, overheden, non-profitorganisaties en vrije beroepen in de regio Nijmegen. Onze club bestaat sinds 1995. Iedere twee weken hardlopen op zondagochtend vanaf 9.00 uur onder begeleiding van een ervaren trainer. Na de training en douche, met elkaar ontbijten en bijpraten tot de middag op onze thuisbasis:  Golfbaan “Het Rijk van Nijmegen”. Een prachtige locatie aan het heuvelachtig en bosrijke parcours van de Nijmeegse NN Zevenheuvelenloop. Tweemaal per jaar trainen wij als businessclub samen met de jeugd en selectie van Team Zevenheuvelen.