Aanmelden proeftraining

Vandaag vonden de Nederlandse Kampioenschappen Cross in Hellendoorn plaats.

Het was een zwaar en afwisselend parkoers. Joris Lensen liep in de categorie jongens U14 naar een mooie eerste plaats. Daarna was het de beurt aan Lisa Tassche, ze was flink ziek geweest en had daardoor minder kunnen trainen, maar ze werd desondanks keurig twaalde in de categorie meisjes U16. Jop Janssen werd in een sterk deelnemersveld bij de jongens U16 in totaal 29ste.

Anna Janssen mocht haar Nederlandse Crosstitel van afgelopen jaar verdedigen en dit deed ze uitstekend! Ze finishte met een mooie voorsprong op de rest van het deelnemersveld en is daarmee de Nederlands Kampioene meisjes U18!

Boris Vingerhoeds uitkomend in de categorie jongens U20 liep naar een uitstekende 9de plaats.

Senioren:

Stefan Nillessen pakte zijn eerste NK medaille bij de senioren op de korte cross. Stefan zette zijn eindsprint iets te laat in en strandde op 1 seconde van de winnaar.

Valentijn Weinans werd in dezelfde race 5e.

Merlijn van de Velden liep op de korte cross naar een 12e plaats.